För man vill ha vad man vill ha å man man vill ha det nu | bloggen om allt

bloggen om allt

Annons

För man vill ha vad man vill ha å man man vill ha det nu

Kom hem för en stund sen.. haft skola och sen stack ner med brudarna och käkade glass!
Åh vad jag älskar vädret!!
Senare ska jag träna med Julia på spinning egentligen orkar jag inte men jag måste komma igång med träningen igen 😛
Nu ska jag ut i fina vädret och steeka lite 😉
mobil 2012 061

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats